Afspraak maken

Gemakkelijk en snel een afspraak inplannen bij een van onze fysiotherapeuten

Soms is het heel fijn om snel geholpen te kunnen worden. Dit begrijpen wij als de beste en daarom hebben we een online boekingssysteem waar je een afspraak kunt inboeken op het moment dat het jou het beste uitkomt. Wij geven je online jouw diagnose, adviezen, oefeningen en instrueren je bij zelfbehandeling. Heb jij geen klachten, maar wil je wel preventief trainen, of aan het werk met jouw kracht/conditie? Ook dan kan je een afspraak met ons maken! Dat doe je via het keuzemenu hieronder.

Afspraak maken in drie stappen

Stap 1: Kies hieronder of je een afspraak wilt voor een online consult fysiotherapie of een online consult personal training.
Stap 2: Selecteer de gewenste datum en het tijdstip.
Stap 3: Vul jouw gegevens in.

Je ontvangt dan een mail met een bevestiging van je boeking en de instructies om het meeste uit jouw afspraak te halen. Bij de boeking vragen we verschillende gegevens van je op, die we volgens ons privacybeleid zo goed en veilig mogelijk verwerken. Let op: Wanneer je afspraak hebt krijg je een mail met toegangscode voor beeldbellen via Physitrack. Open de link en voer geboortejaar en toegangscode in. Zodra we zien dat je online bent op het geplande tijdstip word je via deze app gebeld. Heb je vragen of kom je er niet uit, dan kan je ook een mailtje sturen naar info@fysioadvies-online.nl of even bellen met 0575-493002.

Veilige behandeling via Physitrack

Wij werken met de app Physitrack. Dit is een makkelijke manier om videoconsulten te kunnen afnemen en u een gepast oefenprogramma toe te sturen. U kunt de app gebruiken om de oefeningen na te lezen, of te bekijken met videomateriaal. Wanneer u tijdens uw behandeltraject vragen heeft, kunt u onder andere via deze app contact met ons opnemen. De app is makkelijk te downloaden en gebruiken op iOS, Android en via de browsers Google Chrome, Microsoft Edge en Firefox.

Wordt mijn behandeling vergoed?

Online fysiotherapie wordt gewoon vergoed door uw zorgverzekeraar, wanneer u een aanvullend pakket heeft met fysiotherapie. Voor hoeveel behandelingen u verzekerd bent kunt u terugvinden in uw polis, maar kunnen wij ook voor u opvragen. Zo lang u verzekerd bent gaat de rekening direct naar uw zorgverzekeraar. U hoeft zich dan niet druk te maken om betalingen. Wanneer u niet verzekerd bent vragen wij €45,- voor een intake en €33,- euro voor de overige zittingen.