Over ons

Veelzijdig en professioneel

Fysioadvies online heeft een team van fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Ons team bestaat uit algemeen fysiotherapeuten, een sportfysiotherapeut, manueel therapeut en oncologisch- en oedeemtherapeut. Daarnaast is een aantal van onze fysiotherapeuten extra geschoold in bijvoorbeeld Parkinson, hart- en vaatziekten, diabetes en claudicatio intermittens (etalagebenen). Wij hebben tevens een voedingsdeskundige in dienst. Bij vragen over gewichtscontrole kunt u daarom contact met ons opnemen. Wij sturen die vraag naar haar door.

Inhoud van de specialisaties

Hieronder geven wij u een overzicht van de specialisaties die we in huis hebben en bij welke klachten zij u kunnen helpen.

Sportfysiotherapeut

Een sportfysiotherapeut is expert in het toepassen van trainingsprincipes. De sportfysiotherapeut geeft een oefenprogramma met gedegen opbouw op het gebied van kracht en coördinatie. Bij sportblessures of voor actieve revalidatie ben je bij hem aan het goede adres.

Oncologisch fysiotherapeut

Een oncologisch fysiotherapeut stelt behandelingen op voor mensen die behandeld worden tegen kanker. Deze programma’s zijn erop gericht dat mensen zo fit mogelijk door hun behandeltraject heen komen, waardoor de kwaliteit van leven aanzienlijk hoger blijft. Onze collega combineert dit met oedeemtherapie, waarbij ze ervoor zorgt dat overmatig oedeem sneller kan worden afgevoerd.

Manueeltherapeut

Een manueeltherapeut is gespecialiseerd in het bewegen van gewrichten. Hij zal je extra kunnen begeleiden af te komen van verschillende gewrichtsklachten. Met name patiënten met nek-, schouder-, rug- en heupklachten komen bij een manueel therapeut. Men denkt doorgaans dat een manueel therapeut alleen “kraakt”, wat op afstand natuurlijk niet mogelijk is, maar ook op afstand kan hij oefeninstructies geven waardoor jouw gewrichten weer gaan bewegen zoals zou moeten.

Ons team

Paul Keizer

Algemeen fysiotherapeut
Sportfysiotherapeut
Beweegprogramma: Diabetes Mellitus

Jasper van Haaster

Algemeen Fysiotherapeut
Manueel Therapeut Msc
Personal trainer

Monique van Wijhe-Janssen

Algemeen fysiotherapeut
Oedeemtherapeut
Oncologisch therapeut
Littekenbehandeling
Parkinsontherapeut

Annemieke Lonink

Algemeen fysiotherapie
Basis bekkenbodemtherapie
Hartproblematiek

 

 

Lynn Siemelink

Waarnemend fysiotherapeut 

 

Bea Ebenau-Eskes

Voedingsdeskundige